Praktisk

DYSTOPIA Haunted House er en horrorlabyrint, hvor man som gæst går gennem en serie skræmmende rum. Oplevelsen er en form for interaktiv totalteater med skuespillere i kostume og makeup, kombineret med special-designet lyd, lys, installationer og praktiske effekter.

Åbningsdage:
Fredage og lørdage fra d. 17. september til d. 23. oktober 2021.

Adresse:
Mørkedalsvej 28, 7100 Vejle.

Hvor kan jeg købe billetter?

Billetter kan købes her.

Hvor meget koster billetterne?

Haunted House priser (eksl. billetgebyr)

    • SCARY - 295 kr.
    • INTENSE - 345 kr.
 
Hvordan flytter jeg mine billetter?

Du kan nemt og gratis selv flytte dine billetter til en anden tid der passer dig - op til 3 uger før arrangementet. Se hvordan her.

Hvordan refunderer jeg mine billetter?

Vi håber inderligt, at du vil beholde dine billetter, eftersom eventbranchen og kulturen er hårdt ramt i denne ekstraordinære tid. Vi beder derfor om din forståelse og støtte - det betyder mere end du aner.

Hvis du ønsker dine penge refunderet, bedes du sende en mail til info@dystopia.dk, hvori du skriver ordrenummeret samt registrerings- og kontonummer. Billetter købt før d. 5. marts 2021 refunderes uden gebyr indtil d. 31. marts 2021. Derefter er der et håndteringsgebyr på 20 kr. per ordre, som fratrækkes det refunderede beløb. Billetgebyr refunderes ikke.

Bemærk at refunderinger kan tage længere tid end normalt grundet Covid-19.

Hvad er et haunted house?

Et haunted house er en horrorlabyrint, hvor man som gæst går gennem en serie skræmmende rum med lyd, lys, installationer og speciel effects, samt skuespillere i kostume og makeup. Gæsten og den gode oplevelse er altid i fokus i dette interaktive totalteater.

 
Hvad er forskellen på SCARY og INTENSE?
  • SCARY: Oplev horrorlabyrinten fra dit værste mareridt, når du skal gennem en serie af uhyggelige rum med skuespillere og special-designet lyd, lys, kulisser og installationer. Gæster sendes ind i små grupper af 2-3 personer, som resulterer i en intim og eksklusiv oplevelse, med gæsten i fokus. Du er hovedperson i din egen gyserfilm - kommer du mon levende ud på den anden side?

     

  • INTENSE: For personer, der gerne vil have en endnu mere skræmmende og grænseoverskridende oplevelse end SCARY! Vi skruer op for skræmmefaktoren, effekterne og gør det endnu mørkere! Ikke for sarte sjæle.
Hvor lang tid varer oplevelsen?

Selve haunted house varer omkring 45 minutter. Vi anbefaler dog at man sætter halvanden time af til at parkere, checke ind, opleve haunted house og få pusten bagefter.

Hvilke betalingsmuligheder er der?

Vi modtager MobilePay, VISA/Dankort og MasterCard. Grundet Covid19 tager vi ikke imod kontanter.

Er der andre transportmuligheder end bil?

Følgende busser går fra Vejle Trafikcenter og stopper ca. 10 minutters gang fra vores adresse:

  • 7'eren: Stå af ved stoppestedet Lupinvej (Vejle).
  • 111'eren og 207'eren: Stå af ved stoppestedet Ribe Landevej v. Ilderkærvej.
Sælger I mad og drikke?

Der vil være salg af drikkevarer og snacks i shoppen ved udgangen. Grundet Covid19 er der ikke mulighed for ophold i venteområdet, så købte drikkevarer og snacks skal indtages på parkeringspladsen eller i din bil.

Er der parkeringsmuligheder?

Der er parkering på adressen. Kontakt os venligst hvis du planlægger at ankomme i bus.

Hvordan er toilet-faciliteterne?

Der er toiletter til rådighed ved fabrikken.

 
Er det på dansk eller engelsk?

Skuespillerne snakker engelsk, men vi har selvfølgelig dansk-talende personale ved check-in.

Er der en aldersgrænse?

På grund af forstyrrende og skræmmende elementer er der en aldersgrænse på 13 år til både SCARY og INTENSE niveauerne.

 
Hvor mange må man være i en gruppe?

Gæster sendes ind i små grupper af 2-3 personer, som resulterer i en intim og eksklusiv oplevelse, med gæsten i fokus. Hvis man ankommer alene, bliver man sat sammen med nogle andre. Rummene og oplevelsen er derfor designet til maks 3 gæster i hver gruppe.  Hvis man insisterer, kan man gå igennem som en gruppe på 4 personer, men det vil gå ud over oplevelsen. 

Må man komme beruset/påvirket?

Vi forbeholder os retten til at afvise gæster som er berusede, eller på andre måder påvirkede. I så fald bliver billetterne ikke refunderet.

Må man tage billeder og/eller filme?

Der må ikke tages billeder eller filmes inde i selve haunted house. Man er dog velkommen til at tage billeder og filme i venteområdet eller udenfor og dette må gerne deles på de sociale medier.

Hvis man er interesseret i at tage billeder eller filme inde i haunted house, så kontakt os her.

Hvordan er rygeforholdene?

Der er et rygeskur uden for fabrikken. Det er ikke tilladt at ryge andre steder.

Hvorledes er sikkerhedsforholdene?

Vi har et stort vagtpersonale til at sørge for sikkerheden. I tilfælde af at oplevelsen er for skræmmende, eskorteres gæsten ud af labyrinten af en vagt.

Må gravide, folk med epilepsi, hjerteproblemer mm. deltage?

Der vil forekomme elementer af høj lyd, strobelys og chokelementer. Arrangementet er derfor ikke egnet for gravide, folk med epilepsi eller hjerteproblemer.

Kan kørestolsbrugere og dårligt gående opleve haunted house?

Der vil forekomme smalle passager, trapper og ujævnt underlag og haunted house er derfor desværre ikke egnet kørestolsbrugere eller dårligt gående. Vi fraråder derfor også kraftigt brug af høje hæle, da man risikerer at falde eller knække hælen.

Hvilket tøj skal jeg tage på?

Dele af oplevelsen foregår udenfor og det kan være koldt, så vi anbefaler overtøj. Gæster risikerer at få teaterblod på tøjet, men det kan let vaskes af de fleste tekstiler (dog ikke skind og ruskind). Ødelagt tøj og sko erstatttes ikke.

 
Hvad er Covid19 tryghedstiltag?

Grundet Covid19 situationen har vi gjort os en række tryghedstiltag for at sørge for gæsternes og de frivilliges sikkerhed, hvor vi følger myndighedernes retningslinjer ift. plads og hygiene.

ANTAL OG AFSTAND
Vi har begrænset antallet af billetter hver aften, for at reducere risikoen for smittefare og sørge for god afstand mellem gæster og grupper. Gæsterne vil i år bestå af 2-3 mands grupper i stedet for vores tidligere 4-5 mands grupper. 

BERØRING
Grundet Covid19 vil der kun være begrænset berøring fra skuespillerne. Al berøring vil være i henhold til myndighedernes retningslinjer. Gæsterne må ikke berøre skuespillerne. Overtrædelse af denne regel kan resultere i bortvisning fra arrangementet.

AFLYSNING
I tilfælde af at arrangementet bliver udskudt, kan man som gæst enten få refunderet billetprisen minus gebyr eller gemme billetten indtil arrangementet kan afvikles.

Læs mere om vores tryghedstiltag her.

Rører skuespillerne ved mig?

Grundet Covid19 vil der kun være begrænset berøring fra skuespillerne. Al berøring vil være i henhold til myndighedernes retningslinjer ift. handsker, afspritning mm.

Skuespillerne må ikke berøres. Overtrædelse af denne regel kan resultere i bortvisning fra arrangementet.

Må man komme udklædt?

Det er ikke tilladt at komme udklædt.

Hvad hvis det bliver for skræmmende eller grænseoverskridende?

Er du klar til at være hovedpersonen i din personlige gyserfilm?