Bliv frivillig

Hos DYSTOPIA Entertainment er vi altid på udkig efter nye dygtige frivillige (skuespillere, sikkerhedsvagter, make-up artister m.v.). På denne side finder du links til ansøgning om at være med til DYSTOPIA Haunted House 2020, samt en generel ansøgning, der er åben året rundt.

Haunted House 2019 FUNKTIONER

Herunder kan du søge om at være frivillig ved dette års forestilling: DYSTOPIA Haunted House - Dark Matter.

Kunne du tænke dig at være en del af det store DYSTOPIA-CREW, som er en flok energiske frivillige i alle aldre der elsker at skabe oplevelser for andre? Så er det nu, du skal slå til! Vi åbner nemlig op for vores haunted house for 7. år i træk!

VI SØGER
Engagerede skuespillere, make-up artister, teknikere, sikkerhedsvagter, fotografer, kostumierer, dekoratører m.v.

VI TILBYDER
Fede oplevelser, samvær med en masse fantastiske mennesker, udvidelse af dit netværk og mulighed for at lære fra nogle af landets bedste. Vi sørger for forplejning, kostumer, make-up, instruktion mm. Som frivillig får man derudover merchandise, fribilletter, invitation til fester og sociale arrangementer, mulighed for overnatning m.m.

PRAKTISK
DYSTOPIA Haunted House har premiere fredag d. 25. september, og opføres hver fredag og lørdag fra premieren til og med den 7. november. Der afholdes introdag søndag d. 30. august og gennemspilning lørdag d. 12. september. Alting foregår på Mørkedalsvej 28 i Vejle. Find mere praktisk info i ansøgningsskemaet.

AUDITION
Der afholdes audition for skuespillere søndag og mandag d. 16. + 17. august. De der ikke kan deltage i audition, bedes sende en video-audition. 

Deadline for ansøgning er søndag d. 9. august.

Du finder den generelle ansøgning herunder, som er åben året rundt. Vi vender tilbage når vi søger frivillige til næste arrangement.