HISTORIEN
En række unge jomfruer er fundet dræbt i Koldings gader, fuldstændig drænet for blod og med bidemærker på halsen. Hvem eller hvad står bag denne serie af uforklarlige mord? Der bliver hvisket i krogene om hvilket væsen mon står bag disse grufulde og frygtelige handlinger. Frygten har spredt sig til hele byen og Koldings borgere er i oprør.

Tag med tilbage til slutningen af 1500-tallet og løs mysteriet.

Læs om dette års fortælling her.

Foto: Tomas Vahlkvist

KONCEPTET
Når mørket falder over Koldinghus, kommer fortidens ånder frem og hjemsøger det gamle kongeslot. Oplev uhyggen ved Haunted Castle når du bliver ført gennem fortiden på det hjemsøgte slot. Ved hjælp af special-designet lyd, lys og dekorationer, samt  skuespillere i fantastiske dragter og special effects, bliver historien levendegjort gennem horrorbaseret, interaktivt total-teater. Som deltager er du hovedperson i din egen gotiske gyserfilm, hvor du har til opgave at undersøge en række grufulde hændelser på slottet.

Oplevelsen varer cirka halvanden time. Deltagere bliver ført rundt på slottet gennem en serie af uhyggelige rum og installationer i grupper på ca. 10 personer. Hvis man ankommer i mindre grupper, bliver man sat sammen med andre deltagere. Ved Haunted Castle er der fokus på uhygge, mystik, atmosfære, samarbejde og gådeløsning. Oplev de historiske begivenheder på Koldinghus gennem horror.

Læs om konceptet og find praktisk info her.

GÆSTERNE SIGER

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne til vores gennemspilning og premiere weekend. Læs nogle af dem her og se videoen:

"Det var en mega god oplevelse!"

"Det var vildt! Det var virkelig fedt!"

"Jeg synes det var super gennemført"

"Man er hele tiden på vagt."

"Selve fortællingen er super god!"

Se videoer fra tidligere års Haunted Castle herunder.

Haunted Castle - Den Sorte Død trailer

Haunted Castle - Den Sorte Død teaser

Haunted Castle - Historien Går Igen trailer

Haunted Castle - Historien Går Igen teaser