Events

OBS: Nedenstående arrangementer er overstået!

Tak til alle deltagerne. Vi håber at se jer snart til et andet arrangement.

BONBON-LAND

Viggos Slagtehus BonBon-Land
Alle weekender i oktober samt efterårsferien.
OBS: Arrangementet er overstået!

I år byder BonBon-Land velkommen til det mest uhyggelige spøgelseshus nogensinde i form af årets Viggos Slagterhus! Det er en oplevelse til de allermodigste og måske vil du aldrig se med samme øjne på det (nu uhyggelige) Viggo Vildsvin igen...

Viggos Slagtehus er 5 ud af 5 spøgelser på BonBon-Lands uhyggeskala. Det anbefales ikke, at man sender sine mindre børn i spøgelseshuset alene, ligesom man bør vurdere, om de er klar til en så uhyggelig oplevelse.

Koster 25 kr.

Læs mere her.

CITY VEJLE

Halloween i Vejle gågade
28. og 29. oktober 2022
OBS: Arrangementet er overstået!

I samarbejde med City Vejle skaber vi Halloween i Vejle igen i 2022, hvor gågaden og butikkerne bliver pyntet op i bedste "Dia de Muertos / Day of the Dead" stil.

Parade
Den kæmpe Halloween parade finder sted fredag d. 28. oktober igennem Vejles smukke gågade. Der er parade fra Nørretorv kl. 17.30 og alle er inviteret! Derefter afslutter vi med et kæmpe Halloween show på Rådhustorvet med DJ, ild, lys - og fyrværkerishow 🎉🎉

Invitér venner og familie til den store Halloween parade her.

Rædsel Under Rådhuset
- et spøgelseshus for børn og barnlige sjæle.

Er du til gys, gru og uhygge og elsker du Halloween? Så er Rædsel Under Rådhuset lige noget for dig!

Rygterne siger, at det spøger i kælderen! Tør du træde ind i de mørke gange under rådhuset, for at undersøge om det er sandt?
Dette spøgelseshus er lavet specielt til børn og barnlige sjæle. Anbefalet minimumsalder: 10 år.

Åbent fredag d. 29. oktober kl. 13-17, samt 19-21 og lørdag d. 30. oktober kl. 11-15.

Sted: Kælderen under Vejle Rådhus, Klostergade 1, 7100 Vejle

Entré: 30 kr. pr. billet. Der afregnes ved døren med kontanter eller Mobile Pay.

Invitér venner og familie til Rædsel Under Rådhuset her.

LEGOLAND

Monster Mansion i Legoland Billund
Hver lørdag i okt. og d. 15.-22. okt.
OBS: Arrangementet er overstået!

Monstrene er løs i LEGOLAND! Kom og mærk halloweenstemningen med farverig belysning, uhyggelig halloweenpynt, skræmmende store LEGO modeller og halloweenklædte forlystelser, der suser gennem mørket!

Besøg Monster Mansion, hvor du kan blive et rigtigt monster. Ved indgangen til vogter den onde heks ved sin boblende heksekedel. Hun vil indsluse dig i en hemmelig monsterverden, hvor du skal overbevise monstrene om, at du også er et ægte monster. Men lykkes det dig ikke, laver heksen dig om til monstermos! ​

Oplevelsen er designet med fokus på at aktivere børnene og få deres sanser i spil.

Tilladt fra 7 år.

Læs mere og book billetter her.

ZOMBIE ZOO

Odense ZOO
Uge 42 (16.-24. okt.*) 2021
OBS: Arrangementet er overstået!

*Zoo lukker kl. 17 søndag d. 24. okt., så Rædslernes Kælder, Den Hjemsøgte Camp og De Dødes Bro kan ikke opleves denne dag.

ZombieZOO er tilbage med nye og hårrejsende oplevelser! Læs om dem herunder:

Rædslernes Kælder (anbefalet minimumsalder: 12+)

Den geniale/gale Professor Dyhr har haft travlt i sit laboratorium i kælderen under pingvinhuset hvor  han har udviklet et serum, som kan holde dyrene i zoo raske og forøge deres levetid. Professoren har brugt gener fra parkens mest overlevelsesdygtige dyr, som har nogle fantastiske medicinske egenskaber! Da serummet var færdigt, testede Professoren serummet på sig selv og hans laboratorie-assistenter, men det skulle han aldrig have gjort... Serummet har nemlig fået dem til at mutere og forsøgspersonerne forvandles således til skrækkelige hybrid-monstre! Mon der findes en kur mod denne forfærdelige skæbne? Står Professor Dyhr og zoos ansatte til at redde? Svaret kan kun findes ét sted: Rædslernes Kælder! Tør du vove dig ned i gangene under zoo og trodse monstrene der gemmer i mørket?

Kan opleves kl. 18-21. Læs mere og køb billet her.

ODENSE ZOO

Porfessor Dyhr og De Forsvundne Noter i Odense ZOO
15.-23. okt. 2022
OBS: Arrangementet er overstået!

Skattejagten er tilbage i Odense Zoo.

Åh nej! Den skøre Professor Dyhr har opdaget, at det er blevet efterår, men han har glemt, hvad der skal ske med dyrene i ZOO, når det bliver koldt. Hvilke skal mon i hi, have mere mad eller passes ekstra godt på? Professoren har skrevet det hele ned i sine noter, men de er blevet væk på hans tur rundt i haven.

Nu er det op til dig at hjælpe Professor Dyhr med at finde noterne, så I kan redde dyrene i zoologisk have fra den kolde vinter. Er du klar?

Professoren er i sit laboratorie hver dag i efterårsferien kl. 10.30 - 16.00.

Til skattejagten udleveres et opgaveark, som kan løses undervejs på turen rundt i zoologisk have. Alle deltagere får samtidig en hemmelig ting med hjem fra Professor Dyhrs laboratorie som tak for hjælpen.

Læs mere og køb billet her.

SLOTSSØBADET

Scary Friday Slotssøbadet
Fredag d. 19. november 2021
OBS: Arrangementet er overstået!

Der er noget grueligt galt i kælderen under Slotssøbadet!

De farlige kemikalier, som opbevares dernede, har slået læk og er nu begyndt at sive ud i bassinerne.  De første tegn på forgiftning er allerede begyndt at vise sig. Stamgæsterne og de ansatte, er så småt begyndt at miste håret, samt bløde ud af næse, mund og ører...

For hele familien, børn over 10 år.

PRISER
10-15 år: 75 kr.
Voksne: 100 kr.

Læs mere og book billetter her.

Invitér venner, familie og kollegaer på Facebook her.

DET HJEMSØGTE HOTEL

Tivoli Friheden
Uge 42 (10.-18. okt.) 2020
OBS: Arrangementet er overstået!

Det Hjemsøgte Hotel

Tør du besøge Marinus’ famøse Hotel Friheden, der ikke været i brug siden 1920? Denne oktober markerer nemlig 100-året for den blodige massakre, hvor Pjerrot ifølge rygtet gik amok med en økse. Han slagtede både gæster og ansatte, og da politiet ankom, var det for sent – ingen var blevet skånet… Mærkeligt nok, er de jordiske rester aldrig blevet fundet.

Massakrens jubilæum har tilsyneladende vækket ånderne af Øksemorderen Pjerrot og hans ofre, som er dømte til at gentage deres sidste grusomme dag igen og igen. Siden massakren har Tivoli Friheden uden succes prøvet at anvende lokalerne – senest som restaurant Spiseriet. Men gang på gang er gæster og ansatte flygtet i rædsel grundet mystiske hændelser.

Kan du rense hotellet og give ånderne fred, så Tivoli Friheden kan genåbne Spiseriet? Tør du genleve massakren på egen hånd?

Læs mere her.

DELUSIONSFABRIKKEN

DelusionsFABRIKKEN

Denne Halloween byder vi dig indenfor i et hurlumhejhus af horror og skræk, når sindssyge karnevals-artister jagter dig gennem en serie af vanvittige rum. Vægge og gulve føles levende og de vilde lyde og lys gør det svært at fokusere. Kommer du levende igennem eller bliver du skør før du kan finde din vej gennem spejl-labyrinten?

Læs mere her.

Aldersgrænsen til Det Hjemsøgte Hotel og DelusionsFABRIKKEN er 12 år eller ifølge med en voksen.

Invitér venner og familie på Facebook her.

HELVEDES KØKKEN

Randers Regnskov
Uge 42 (10.-18 okt.) 2020
OBS: Arrangementet er overstået!

Randers Regnskov og Dystopia inviterer dig til det hjemsøgte "Helvedes Køkken" i Frilandsgården i efterårsferien. I Helvedes Køkken møder du zombiekokkene med en altoverskyggende sult efter børneskrig. Spørgsmålet er bare: hvor blodig skal din bøf være?

Aldersgrænsen er 12 år, hvis du kommer alene, og 10 år, hvis du har en forælder med. Uanset alder skal ALLE, som besøger Helvedes Køkken, bære mundbind.

Invitér venner og familie på Facebook her.

HALLOWEEN PÅ FÆNGSLET

FÆNGSLET Horsens
12.-18. okt. 2020
OBS: Arrangementet er overstået!

Der er skruet helt op for (u)hyggen, når FÆNGSLET slår portene op og byder velkommen til årets Halloween i hele uge 42. Tag hele familien i hånden og leg med, når vi fejrer den festlige begivenhed.

Oplev FÆNGSLET, når det er pyntet i vaskeægte Halloween stil – tag familien i hånden og leg med, når vi fejrer den festlige begivenhed fra mandag den 12. oktober til søndag den 18. oktober. I år vil der være et begrænset antal billetter til salg opdelt på forskellige tidspunkter for at undgå store forsamlinger, det er derfor kun muligt at købe billetter online.

ZOMBIE-WORKSHOP
Bliv rigtig klar til Halloween sammen med Dystopia Entertainment i deres zombie-værksted, hvor du først lærer at sminke dig selv som en zombie, derefter zombificeres noget af dit eget medbragte tøj, og til sidst lærer du at gå og opføre dig som en zombie!

HAUNTED HOUSE I KÆLDEREN
De ekstra modige kan gå på jagt i kælderens haunted house, hvor uhygge-sprederne Dystopia Entertainment huserer. Kælderens hauted house anbefales til børn fra 8 år og op.

MONSTERMASKE-WORKSHOP
Mandag til fredag indtil kl. 14.00 kan du lave skræmmende monster-masker med kunstneren Phuc Van Dang.

GRÆSKARUDSKÆRING
Traditionen tro vil der være græskarudskæring, hvor du kan teste dine kreative evner og tage resultatet med hjem til pynt.

Læs mere her.

Invitér venner og familie på Facebook her.

VIKING HORROR WALK

Odense Bys Museer
13. og 14. september 2019
OBS: Arrangementet er overstået!

Oplev den mest horrible og bloddryppende byvandring i Odenses historie. Tag med på en gruopvækkende rejse gennem byens gader og stræder, hvor vikingernes spøgelser hærger i et rædselsvækkende mareridt af krig, smerte, tortur og barbari.

Viking Horror Walk er en dirrende, drabelig og dramatisk event af cirka to timers varighed, der ikke tidligere er set i Odense. Tør du være med?

HORROR HOTELLET

Cabinn Vejle
25. og 26. oktober 2019
OBS: Arrangementet er overstået!

Er du til gys, gru, mystik og overraskelser? Så er Horror Hotellet for børn og barnlige sjæle lige noget for dig!

Det spøger på Horror Hotellet som ligger nær den gamle fiskerihavn i Vejle - så måske du er heldig at møde en af de gamle fiskere der går igen.....

Aldersgrænse: +10 år