Flere events

SCARY FRIDAY I SLOTSSØBADET

Slotssøbadet
Fredag d. 19. november 

I 1788 forliste et skib i Kolding Fjord. Desværre er nogle af de døde sømænd vendt tilbage...

Oplev uhyggen i de mørke kældre, som er omdannet til en horrorlabyrint, hjemsøgt af staklerne der er kravlet op af det kolde vand fra Kolding Fjord for at hævne sig...

Læs mere her.

TIDLIGERE EVENTS

Nedenstående arrangementer er overstået!

Tak til alle deltagerne. Vi håber at se jer snart til et andet arrangement.

HALLOWEEN I VEJLE

Vejle gågade
Oktober/november 2020
OBS: Arrangementet er overstået!

I samarbejde med City Vejle skaber vi Halloween i Vejle 2020. Vejle bliver pyntet op i bedste "Dia de Muertos / Day of the Dead" stil. Der kommer til at være spændende pop-up events og (u)hyggelige figurer vil være i gågaden. Butikkerne vil blive udsmykket "papel picado" og en festlige "Day of the Dead" farver og ballade.

Mandag d. 2. november kl. 15-17 fejrer via Dia de Muertos på Nørretorv. Kom forbi og lær om historien og kulturen bag, når Mexicalli serverer lækkert, autentisk mexicansk mad fra deres taco truck, singer/songwriter Julian Maraboto spiller op, kæmpe-skeletterne går rundt og vi har lavet et såkaldt ofrenda - et traditionelt alter til sjælene af de afdøde. På alteret vil der være portrætter af de personer som mindes, samt en ofring af deres yndlingsmad.

Kom forbi og få indsigt i kulturen og historien bag Dia de Muertos og ofrendas, samt snakke med os om hvordan man fejrer Dia de Murtoes og laver sit eget alter. Læs mere og invitér venner og familie her.

HALLOWEEN I TIVOLI FRIHEDEN

Tivoli Friheden
Uge 42 (10.-18. okt.) 2020
OBS: Arrangementet er overstået!

Det Hjemsøgte Hotel

Tør du besøge Marinus’ famøse Hotel Friheden, der ikke været i brug siden 1920? Denne oktober markerer nemlig 100-året for den blodige massakre, hvor Pjerrot ifølge rygtet gik amok med en økse. Han slagtede både gæster og ansatte, og da politiet ankom, var det for sent – ingen var blevet skånet… Mærkeligt nok, er de jordiske rester aldrig blevet fundet.

Massakrens jubilæum har tilsyneladende vækket ånderne af Øksemorderen Pjerrot og hans ofre, som er dømte til at gentage deres sidste grusomme dag igen og igen. Siden massakren har Tivoli Friheden uden succes prøvet at anvende lokalerne – senest som restaurant Spiseriet. Men gang på gang er gæster og ansatte flygtet i rædsel grundet mystiske hændelser.

Kan du rense hotellet og give ånderne fred, så Tivoli Friheden kan genåbne Spiseriet? Tør du genleve massakren på egen hånd?

Læs mere her.

DelusionsFABRIKKEN

Denne Halloween byder vi dig indenfor i et hurlumhejhus af horror og skræk, når sindssyge karnevals-artister jagter dig gennem en serie af vanvittige rum. Vægge og gulve føles levende og de vilde lyde og lys gør det svært at fokusere. Kommer du levende igennem eller bliver du skør før du kan finde din vej gennem spejl-labyrinten?

Læs mere her.

Aldersgrænsen til Det Hjemsøgte Hotel og DelusionsFABRIKKEN er 12 år eller ifølge med en voksen.

Invitér venner og familie på Facebook her.

HALLOWEEN I RANDERS REGNSKOV

Randers Regnskov
Uge 42 (10.-18 okt.) 2020
OBS: Arrangementet er overstået!

Randers Regnskov og Dystopia inviterer dig til det hjemsøgte "Helvedes Køkken" i Frilandsgården i efterårsferien. I Helvedes Køkken møder du zombiekokkene med en altoverskyggende sult efter børneskrig. Spørgsmålet er bare: hvor blodig skal din bøf være?

Aldersgrænsen er 12 år, hvis du kommer alene, og 10 år, hvis du har en forælder med. Uanset alder skal ALLE, som besøger Helvedes Køkken, bære mundbind.

Invitér venner og familie på Facebook her.

ZOMBIE ZOO

Odense ZOO
Uge 42 (10.-18. okt.) 2020
OBS: Arrangementet er overstået!

I efterårsferien er der Halloween i Odense ZOO med en masse sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Gå på opdagelse i de smukke efterårsfarver og se haven udsmykket med græskar, fugleskræmsler og meget mere. Kom helt tæt på kryb og kravl i Darwins Hus, bliv sminket som spøgelse eller hjælp skøre Professor Dyhr med at finde en hemmelig vaccine i årets skattejagt for børn.

Læs mere og køb billet her.

HALLOWEEN PÅ FÆNGSLET

FÆNGSLET Horsens
12.-18. okt. 2020
OBS: Arrangementet er overstået!

Der er skruet helt op for (u)hyggen, når FÆNGSLET slår portene op og byder velkommen til årets Halloween i hele uge 42. Tag hele familien i hånden og leg med, når vi fejrer den festlige begivenhed.

Oplev FÆNGSLET, når det er pyntet i vaskeægte Halloween stil – tag familien i hånden og leg med, når vi fejrer den festlige begivenhed fra mandag den 12. oktober til søndag den 18. oktober. I år vil der være et begrænset antal billetter til salg opdelt på forskellige tidspunkter for at undgå store forsamlinger, det er derfor kun muligt at købe billetter online.

ZOMBIE-WORKSHOP
Bliv rigtig klar til Halloween sammen med Dystopia Entertainment i deres zombie-værksted, hvor du først lærer at sminke dig selv som en zombie, derefter zombificeres noget af dit eget medbragte tøj, og til sidst lærer du at gå og opføre dig som en zombie!

HAUNTED HOUSE I KÆLDEREN
De ekstra modige kan gå på jagt i kælderens haunted house, hvor uhygge-sprederne Dystopia Entertainment huserer. Kælderens hauted house anbefales til børn fra 8 år og op.

MONSTERMASKE-WORKSHOP
Mandag til fredag indtil kl. 14.00 kan du lave skræmmende monster-masker med kunstneren Phuc Van Dang.

GRÆSKARUDSKÆRING
Traditionen tro vil der være græskarudskæring, hvor du kan teste dine kreative evner og tage resultatet med hjem til pynt.

Læs mere her.

Invitér venner og familie på Facebook her.

VIKING HORROR WALK

Odense Bys Museer
13. og 14. september 2019
OBS: Arrangementet er overstået!

Oplev den mest horrible og bloddryppende byvandring i Odenses historie. Tag med på en gruopvækkende rejse gennem byens gader og stræder, hvor vikingernes spøgelser hærger i et rædselsvækkende mareridt af krig, smerte, tortur og barbari.

Viking Horror Walk er en dirrende, drabelig og dramatisk event af cirka to timers varighed, der ikke tidligere er set i Odense. Tør du være med?

HORROR HOTELLET

Cabinn Vejle
25. og 26. oktober 2019
OBS: Arrangementet er overstået!

Er du til gys, gru, mystik og overraskelser? Så er Horror Hotellet for børn og barnlige sjæle lige noget for dig!

Det spøger på Horror Hotellet som ligger nær den gamle fiskerihavn i Vejle - så måske du er heldig at møde en af de gamle fiskere der går igen.....

Aldersgrænse: +10 år