Flere events

HALLOWEEN I TIVOLI FRIHEDEN

Tivoli Friheden - uge 42 (10.-18. okt.)

I efterårsferien er intet som det plejer i Tivoli Friheden! Parken forvandles nemlig til et sandt paradis for hekse, spøgelser, zombier og tonsvis af kriblende edderkopper.

Om dagen kan du opleve en masse familievenlige arrangementer - nyd de smukke græskardekorationer, skær dit eget græskar og bliv forvandlet til et farligt monster.

𝙈𝙀𝙉 når mørket falder på forvandles efterårshyggen til uhyggelige skikkelser og skrækindjagende genfærd, der sender kuldegys ned af ryggen. Kan du klare turen igennem 'Det Hjemsøgte Hotel' hvor du mærker den kolde ånde i nakken eller turen igennem Delusions-FABRIKKEN, hvor alting er vendt på hovedet, og hvor uhyggen sker, når du mindst venter det.

Aldersgrænse til Det Hjemsøgte Hotel og Delusionsfabrikken: +12 år

Læs mere her.

Invitér venner og familie på Facebook her.

Halloween i Odense Zoo

Odense ZOO - uge 42 (10.-17. okt.)

I efterårsferien er der Halloween i Odense ZOO med en masse sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Om dagen står den på hygge for hele familien. Gå på opdagelse i de smukke efterårsfarver og se haven udsmykket med græskar, fugleskræmsler og meget mere. Kom helt tæt på kryb og kravl i Darwins Hus, bliv sminket som spøgelse eller hjælp skøre Professor Dyhr med at finde en hemmelig vaccine i årets skattejagt for børn.

Glæd dig også til den populære ZombieZOO, der vender tilbage med nye og skræmmende oplevelser, når mørket falder på. Tør du besøge 'Rædslernes Kælder' i de mørke og kolde gange under pingvinanlægget? Eller måske blive jagtet af zombier i 'Den Hjemsøgte Camp'?

Læs mere og køb billet her.

HALLOWEEN PÅ FÆNGSLET

FÆNGSLET Horsens - 12.-18. okt.

Der er skruet helt op for (u)hyggen, når FÆNGSLET slår portene op og byder velkommen til årets Halloween i hele uge 42. Tag hele familien i hånden og leg med, når vi fejrer den festlige begivenhed.

Oplev FÆNGSLET, når det er pyntet i vaskeægte Halloween stil – tag familien i hånden og leg med, når vi fejrer den festlige begivenhed fra mandag den 12. oktober til søndag den 18. oktober. I år vil der være et begrænset antal billetter til salg opdelt på forskellige tidspunkter for at undgå store forsamlinger, det er derfor kun muligt at købe billetter online.

ZOMBIE-WORKSHOP
Bliv rigtig klar til Halloween sammen med Dystopia Entertainment i deres zombie-værksted, hvor du først lærer at sminke dig selv som en zombie, derefter zombificeres noget af dit eget medbragte tøj, og til sidst lærer du at gå og opføre dig som en zombie!

HAUNTED HOUSE I KÆLDEREN
De ekstra modige kan gå på jagt i kælderens haunted house, hvor uhygge-sprederne Dystopia Entertainment huserer. Kælderens hauted house anbefales til børn fra 8 år og op.

MONSTERMASKE-WORKSHOP
Mandag til fredag indtil kl. 14.00 kan du lave skræmmende monster-masker med kunstneren Phuc Van Dang.

GRÆSKARUDSKÆRING
Traditionen tro vil der være græskarudskæring, hvor du kan teste dine kreative evner og tage resultatet med hjem til pynt.

Læs mere her.

HALLOWEEN I VEJLE

Vejle gågade

Mere info kommer snart!

TIDLIGERE EVENTS

Nedenstående arrangementer er overstået!

Tak til alle deltagerne. Vi håber at se jer snart til et andet arrangement.

VIKING HORROR WALK

Odense - 13. og 14. september 2019
OBS: Arrangementet er overstået!

Oplev den mest horrible og bloddryppende byvandring i Odenses historie. Tag med på en gruopvækkende rejse gennem byens gader og stræder, hvor vikingernes spøgelser hærger i et rædselsvækkende mareridt af krig, smerte, tortur og barbari.

Viking Horror Walk er en dirrende, drabelig og dramatisk event af cirka to timers varighed, der ikke tidligere er set i Odense. Tør du være med?

Læs mere og bestil tid her.

HORROR HOTELLET

Cabinn Vejle - 25. og 26. oktober 2019
OBS: Arrangementet er overstået!

Er du til gys, gru, mystik og overraskelser? Så er Horror Hotellet for børn og barnlige sjæle lige noget for dig!

Det spøger på Horror Hotellet som ligger nær den gamle fiskerihavn i Vejle - så måske du er heldig at møde en af de gamle fiskere der går igen.....

Aldersgrænse: +10 år

SCARY FRIDAY I SLOTSSØBADET

Slotssøbadet - fredag 1. nov. 2019
OBS: Arrangementet er overstået!

I 1788 forliste et skib i Kolding Fjord. Desværre er nogle af de døde sømænd vendt tilbage...

Fredag den 1. november 2019 fra kl. 20.00-23.00. Normal entré. Arrangementet henvender sig til både børn på min. 10 år og voksne.

Læs mere her.