Fortælling

Foto: Jacob Papsø

The Architect of Fear har samlet sine grummeste monstre og værste installationer til en række nervepirrende udfordringer: Trials of Terror!

I DYSTOPIAs mørke er det ikke kun din fysik, der bliver testet - det er bl.a. også din mentale styrke, overlevelsesevne, hurtighed, empati samt evne til at bevare roen under pressede forhold. Husk på dette når du samler dit hold af deltagere...

Kan du bevare fatningen, når mørket omslutter dig? Har du hvad der kræves? Tør du åbne døren til det ukendte?

10 års jubilæum
Dette efterår kan du opleve gys, grin og gru i vores mest ambitiøse horrorlabyrint til dato — og du har samtidig chancen for at vinde en kontantpræmie på hele 10.000 kr.!

I anledning af vores 10-års jubilæum har vi samlet det bedste fra det sidste årti af frygtindgydende underholdning! Glæd dig til at opleve, eller genopleve, frygtelige scenarier fra ikoniske begivenheder såsom  DYSTOPIA Haunted House, Haunted Castle, Cirkus DYSTOPIA og FRYGT FÆNGSLET!

Foto: Jan Ole Laugesen

Vind 10.000 kr.
Tag udfordringen op: hver dør du åbner, hver korridor du vover dig ind i, og hver skræmmende situation du står overfor, er en mulighed for at bringe dig tættere på en imponerende kontantpræmie på 10.000 kr.!

Med hvert gennemført Trial øges dine chancer for at vinde præmien. Alle betalende deltagere kan deltage, uanset hvilket af vores 3 niveauer de vælger. Vinderen trækkes via lodtrækning ugen efter sidste åbningsaften og er skattepligtig.

Vær forberedt på at træffe afgørende valg, for kun den modigste og mest taktiske vil kunne gøre krav på denne store belønning.

Foto: Jacob Papsø

Tør du deltage i Trials of Terror og konfrontere dine værste fobier?

Klik herunder for at sikre din plads nu!

Foto: Tomas Vahlkvist

Er du klar til at være hovedpersonen i din personlige gyserfilm?