Fortælling

Medicinalfirmaet HopeWell Labs specialiserer sig i biokemisk optimering af den menneskelige psyke og krop. Til det formål har de udviklet det revolutionerende medikament B.L.I.S.S. (Bio-Luminescent Inhibitor of Scare Stimuli). Ifølge indledende dyreforsøg kan stoffet fjerne følelsen af frygt i enhver situation. Det kan fuldstændig ændre på hvordan vi arbejder, leger og lever - potentialet er ubegrænset!

Denne ‘frygt-vaccine’ er parat til næste stadie af dets udvikling: kliniske forsøg med mennesker. HopeWell Labs søger således forsøgspersoner til at teste virkningen af B.L.I.S.S., når man konfronteres med fobier i en række skræmmende miljøer og angstprovokerende situationer.

Foto: Henriette Klausen

Der går dog rygter om, at HopeWell Labs har registreret nogle bekymrende bivirkninger i de indledende dyreforsøg med makak-aber såsom adfærdsmæssige abnormiteter, der bedst kan klassificeres som kroniske psykoser. Potentialet i B.L.I.S.S. er dog så enormt, at HopeWell Labs ikke har tænkt sig at lade disse bagateller stå i vejen for næste fase af deres kliniske studier. 

Foto: Tina Liv

HopeWell Labs har som mission at skabe en optimeret version af mennesket, understreget af mottoet “FOR A BETTER YOU”, og intet skal stå i vejen for dette!

Så send en ansøgning om at deltage i de kliniske studier allerede i dag - for din egen skyld ...

Foto: Henriette Klausen

HopeWell Labs afventer din ansøgning med stor forventning!