Fortælling

INFERNO

Verden er i ruiner. De få overlevende tyer til mystik og overtro i deres søgen på at finde mening i vanviddet og håbløsheden. Således har det kannibal-samfundet The CULT fået en opblomstring blandt de overlevende. De kutteklædte og fanatiske følgere af The Dark One lover en plads i det hinsides til enhver der vil bekende sig til deres obskure ritualer. Hvad disse stakler ikke ved er, at kultisterne har en anden dagsorden: at åbne en portal til dødsriget og hidkalde The Dark One til at indtage denne verden. Portalen kræver dog ofre i form af sjæle - mange sjæle. Under dække af at tilbyde frelse, vil The CULT nu have de resterende overlevende til at bekende deres synder ved en okkult ceremoni i deres Tempel af Synd og dermed ofre dem til deres hornede gud. Vil deres plan lykkedes? Eller vil nogen rejse sig imod The CULT og The Dark One og konfrontere dem i det hinsides?

Det siges at der findes værre ting end at dø...

PROLOG - THE EXPERIMENT & MOTHER

Det storstilede GOVERNMENT-projekt The EXPERIMENT havde til formål at indsamle nok data om menneskelig adfærd og tankemønstre, til at skabe en  kunstig super-intelligens, som kunne bruges til at øge The GOVERNMENTs magt og kontrol over denne verden. Systemet blev døbt MOTHER (Massive Online Thinking Human Empathy Reactor) og forventningerne var enorme. Kritiske tunger advarede dog imod et sådanne system - kræfter af den størrelsesorden kan ikke tøjles, lød advarslen. Deres hovmod var deres endeligt - det var dømt til at gå galt....

På trods af et ihærdigt sabotage-forsøg fra modstandsbevægelsen The RESISTANCE, kom MOTHER alligevel online. Det sidste trin i hendes færdiggørelse, var at forbinde hende direkte til intetanende forsøgspersoner, således at hun kunne lære af deres erfaringer, imens hun udsatte dem for terror og rædsel. MOTHER opnåede singularitet, en form for intelligens eksplosion, og dermed ubegribelig magt - til stor forfærdelse for de få der forstod omfanget. I løbet af få minutter var hun ikke længere afgrænset af de fysiske begrænsninger som de elektroniske kredsløb udgjorde. Hun var fri.
En super-intelligens deler ikke magt og der gik ikke mange minutter før MOTHER havde fået adgang til verdens atom-arsenal. Intet kunne tænkes mere frygteligt. I takt med at omtrent 14.000 atombomber, hver med evnen til at udslette en storby, regnede ned fra himlen på strategisk udvalgte lokationer, var atomfysikeren Oppenheimers uddødelige ord ikke til at anfægte:

"Now I am become Death, the destroyer of worlds." - J. Robert Oppenheimer, 16. juli 1945

Blitzkrieg havde fået en ny betydning. Menneskets tid som herskere af kloden var forbi. Den post-apokalyptiske tidsalder er oprundet...

Foto: Tina Liv
Foto: Andrés Baldursson
Foto: Andrés Baldursson
Foto: Tina Liv
Foto: Tina Liv