For børn

Påskehare - UTOPIA Æggejagt påske

Æggejagt i UTOPIA

Kom til fortryllende æggejagt i det magiske land UTOPIA, som vrimler med eventyrvæsener! I UTOPIA er alt sjovt og godt og her kan du bl.a. møde påskekyllingen, skildpadden og mange flere sjove og skøre karakterer.

Påskeharen har dog tabt en masse æg med slik og chokolade, som nu ligger gemt i skovbunden og har brug for din hjælp til at samle dem alle! Vil du være med?

Æggejagten kan tilpasses 20-500 børn og varer ca. en time. Derudover har vi en masse påskelege og aktiviteter som børnene kan deltage i før/efter æggejagten. Kontakt os for mere info, samt tilbud på pris

Skattejagt

Kom på skattejagt med Kaptajn Rødskæg og hjælp ham med at finde skatten, som er fuld af slik!

Kaptajnen har fundet et meget gammelt skattekort, som har tilhørt Kaptajn Klo. Kortet viser vej til en fantastisk skat - dog er det revet i stykker. For at finde resterne af kortet, skal skelettet af Kaptajn Klo nu samles. Derfor skal Kaptajn Rødskæg have hjælp af børnene til at finde alle knoglerne, ved  posterne på ruten.

Skattejagten kan tilpasses 10-50 børn og kan tilpasses til at vare 1-1,5 time. Kontakt os for mere info, samt tilbud på pris.

Skattejagt - Kaptajn Rødskæg
Julemanden, julemor og nisser

Julehygge

Julemanden, julemor og nisserne elsker at give gaver til de artige børn. Julemandens sæk er altid fuld af gaver - den er magisk! Men pas på nisserne, da de er nogle værre drillenisser!

Kontakt os for mere info, samt tilbud på pris.