Fortælling

Tusmørket har atter lagt sig over Mørkedalen. Træerne kaster påny lange, krogede skygger - og skyggerne, siger nogen, tager liv.

Det er sket før, siges det. Et efterår for længe siden forsvandt folk i dalen. Snesevis. Sporløst. Måske var der en gerningsmand. Måske var det skoven selv… Alle havde en anelse. Ingen fandt et svar.

De pårørende var ladt tilbage med tomrummet - og spørgsmålene: Hvor blev min datter af? Hvad er der sket med min mand? Min søster? Min mor?

Foto: Jacob Papsø

Politiet er nu, som dengang, på bar bund. Døgnrapporterne flyder atter over med forsvindinger og sporene skriger med deres fravær.

Kun ét har efterforskerne at gå efter: Lydene. Nogle lokale har hørt gråd inde fra mørket. Andre har hørt latter. Andre igen har hørt en sælsom trommen galopere mellem træerne.

Efterladte hævder, at det er deres forsvundne kære, som kalder. Enkelte påstår, at de på månelyse nætter kan se deres skikkelser smile og vinke til dem inde mellem stammerne.

Foto: Klaus Dreyer

Èn ting har holdt folk fra at gå derhen: Øjnene. Selv i det fjerne kan man se dem lyse sølv-hvidt, som var de lavet af månen selv.

Alle vidner fortæller, at de har følt det samme: at nogen, eller noget, forsøgte at lokke dem derind - ind i Mørkedalens natsorte skov…

Foto: Jacob Papsø

Hvor er Dennis?!
En af vores frivillige, Trivselsminister Dennis, er forsvundet! Dennis er sidst set på vores fabrik i Mørkedalen i Vejle, hvor han vandrede alene ud i skoven. Der har i årevis floreret rygter om, at skoven er hjemsøgt og at der sker mystiske ting, når mørket falder på. Mange af vores frivillige tør derfor ikke gå ud i skoven efter mørkets frembrud og det havde Dennis sat sig for at undersøge én gang for alle. Desværre kom han aldrig hjem igen...

Vi har fundet Dennis' mobil inde i Mørkedal Skov, som han sidst var set på vej ind i. Vi var i stand til at låse mobilen op og fandt en video optaget på samme aften som han forsvandt! I videoen, er det tydeligt at han er bange for noget i mørket, men vi ved ikke hvad!

Vi planlægger en kæmpe gennemgang af Mørkedalen for at finde Dennis og håber DU vil være med til at søge efter ham!

Tilmeld dig her - hvis du tør!