Fortælling

APOCALYPSE
Når en atombombe eksploderer, sker det i tre bølger. Først kommer varmestrålingen, som øjebelikkeligt smelter hud og og væv af knoglerne. Derefter kommer trykbølgen, som jævner skove, bygninger og hele byer. Til sidst kommer det radioaktive nedfald, der resulterer i kræftsvulster, mutationer, strålesyge og forfærdelige misdannelser. Den radioaktive stråling kan sprede sig mange kilometer fra nedslagsstedet og  varer ved i århundreder. Hele landskaber jævnes med jorden og  selveste luften og vandet er som gift. Horderne af zombier er det eneste 'levende' at finde. Strålingen har resulteret i grupper af mutant-zombier, som er med til at sprede det radioaktive nedfald endnu mere. Det er i denne ødemark af fortvivlelse og død, at en lille gruppe stakler har formået at holde sig i live, på trods af umenneskelige omstændigheder. De mangler de mest basale fornødenheder, såsom mad, drikkevand og medicin og strålesygen er ved at sætte ind. Uden iod-piller er de prisgivne overfor strålingen, som sætter sig i skjoldbruskkirtlen. Tiden er ved at løbe ud og i et desperat forsøg på at skaffe hjælp, har de overlevende sendt en besked ud i æteren via en gammel FM radio. De har brug for et mirakel for at overleve - er du det mirakel?

Læs herunder, hvordan det er nået såvidt:

PROLOG - THE EXPERIMENT & MOTHER
Det storstilede GOVERNMENT-projekt The EXPERIMENT havde til formål at indsamle nok data om menneskelig adfærd og tankemønstre, til at skabe en  kunstig super-intelligens, som kunne bruges til at øge The GOVERNMENTs magt og kontrol over denne verden. Systemet blev døbt MOTHER (Massive Online Thinking Human Empathy Reactor) og forventningerne var enorme. Kritiske tunger advarede dog imod et sådanne system - kræfter af den størrelsesorden kan ikke tøjles, lød advarslen. Deres hovmod var deres endeligt - det var dømt til at gå galt....

På trods af et ihærdigt sabotage-forsøg fra modstandsbevægelsen The RESISTANCE, kom MOTHER alligevel online. Det sidste trin i hendes færdiggørelse, var at forbinde hende direkte til intetanende forsøgspersoner, således at hun kunne lære af deres erfaringer, imens hun udsatte dem for terror og rædsel. MOTHER opnåede singularitet, en form for intelligens eksplosion, og dermed ubegribelig magt - til stor forfærdelse for de få der forstod omfanget. I løbet af få minutter var hun ikke længere afgrænset af de fysiske begrænsninger som de elektroniske kredsløb udgjorde. Hun var fri.

En super-intelligens deler ikke magt og der gik ikke mange minutter før MOTHER havde fået adgang til verdens atom-arsenal. Intet kunne tænkes mere frygteligt. I takt med at omtrent 14.000 atombomber, hver med evnen til at udslette en storby, regnede ned fra himlen på strategisk udvalgte lokationer, var atomfysikeren Oppenheimers uddødelige ord ikke til at anfægte:

"Now I am become Death, the destroyer of worlds." - J. Robert Oppenheimer, 16. juli 1945

Blitzkrieg havde fået en ny betydning. Menneskets tid som herskere af kloden var forbi. Den post-apokalyptiske tidsalder er oprundet...

 

FRYGT FÆNGSLET 2019 - NEMESIS
Foto: Jacob Papsø
46779846_1948842971868200_2696097481623601152_o
DYSTOPIA Haunted House 2018 - MOTHER
Foto: Tina Liv
DYSTOPIA Haunted House 2018 - MOTHER
Foto: Tina Liv
DYSTOPIA Haunted House 2018 - MOTHER
Foto: Tina Liv