ZOMBIE LASERGAME

I samarbejde med Action World, er vi stolte af at kunne tilbyde ”Zombie Lasergame”: en unik hold-oplevelse, som kombinerer det klassiske lasergame med vores glubske DYSTOPIA-zombier. Som deltagere bliver I skræmt fra vid og sans imens I kæmper mod hinanden for overlevelse. Vi spiller last man standing, hvor målet er at udslette fjenden og være det sidste overlevende hold. Midt i kaosset skal I undgå at blive ædt af zombier og evt. andre monstre fra jeres værste mareridt, imens I forsøger at holde hovedet koldt nok til ikke at blive skudt af fjenden. Vi garanterer højt humør, hjertebanken og masser af adrenalin!

Arrangementet kan afholdes i vores nedlagte fabrik i Mørkedalen i udkanten af Vejle, som danner fantastiske rammer for et post-apokalyptisk zombie-scenarie. Det er også muligt at få en komplet pakke med zombier ud på en ønsket lokation, samt tilkøb af monstre fra vores dystopiske univers f.eks. grisemanden med motorsaven Mr. Piggy!

Zombie Lasergame kræver minimum 8 spillere, men mange flere kan deltage. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud!

Foto: www.tinaliv.com
Foto: www.tinaliv.com
Foto: www.tinaliv.com
Foto: Andrés Baldursson

GYSERHISTORIER

Gyserhistorier er en oldgammel tradition, der stadig den dag i dag er med til at sætte rammerne for en uhyggelig god aften - og søvnløse nætter...

Vores historiefortæller kommer på besøg med sin Mørke Bog, fyldt med de mest grusomme og fæle historier fra lokalområdet hvor DU bor! Med sig har han nogle af de skumle karakterer fra historierne, som bevæger sig rundt blandt publikum og rører ved dem, i takt med at historierne udfolder sig. Hvem tør blive siddende?

Har du f.eks. hørt historien om fugleskræmslet, som blev levende og hævnede sig på sine skabere, eller om skikkelsen, som har et makabert forhold til sine ofre?

Interesseret?
Kontakt os for at høre mere.

FOREDRAG

Dystopia Entertainment tilbyder flere forskellige typer foredrag og tager gerne ud til virksomheder, uddannelsesinstitutioner m.v.
Foredrag kan også finde sted i vores fabrikskompleks i udkanten af Vejle.

Emner:
Virkemidler - sådan skræmmer vi vores gæster
Hør hvordan vi designer vores horrorevents og få indblik i virkemidlerne og tankerne bag uhyggen.
(Velegnet til horror-interesserede)

Forskningsbaseret horror 
Hør hvordan vi benytter ny dansk forskning til at skræmme vores gæster.

(Velegnet til uddannelsesinstitutioner)

DYSTOPIAs historie
Hvordan fik 4 personer skabt Danmarks mest skræmmende haunted house? I dette foredrag kommer du med tilbage helt til begyndelsen for syv år siden. Hør om udviklingen - alle fremskridtene og ikke mindst udfordringerne undervejs.
(Velegnet til iværksættere)

Frivillig hjerteblod
Hvordan får man hundredevis af frivillige til at samles omkring et horrorprojekt. Hvordan skabes et fælleskab hvor mange forskellige typer kan mødes og blomstre? Få et indblik i DYSTOPIA familien.
(Velegnet til organisationer med frivillige)

Få et skræddersyet foredrag
Er der noget særligt du gerne vil høre om? Kontakt os, og vi undersøger om det kan lade sig gøre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. - Vi er yderst fleksible.

Et foredrag for DYSTOPIA
Foto: Tina Liv

SKATTEJAGT

Kom på skattejagt med Kaptajn Rødskæg og hjælp ham med at finde skatten. Den er fuld af slik!

Kaptajnen har fundet et meget gammelt skattekort, som har tilhørt Kaptajn Klo. Kortet viser vej til en fantastisk skat - dog er det revet i stykker. For at finde resterne af kortet, skal skelettet af Kaptajn Klo nu samles. Derfor skal Kaptajn Rødskæg have hjælp af børnene til at finde alle knoglerne, ved  posterne på ruten.

Skattejagten kan tilpasses 10-50 børn og kan tilpasses til at vare 1-1,5 time. Kontakt os for mere info.

Skattejagt - Kaptajn Rødskæg
Julemanden, julemor og nisser

JULEHYGGE

Julemanden, julemor og nisserne elsker at give gaver til de artige børn. Julemandens sæk er altid fuld af gaver - den er magisk! Men pas på nisserne, da de er nogle værre drillenisser!

Kontakt os for mere info.