Fortælling

BLODETS FORBANDELSE

En række unge jomfruer er fundet dræbt i Koldings gader, fuldstændig drænet for blod og med bidemærker på halsen. Hvem eller hvad står bag denne serie af uforklarlige mord? Der bliver hvisket i krogene om hvilket væsen mon står bag disse grufulde og frygtelige handlinger. Frygten har spredt sig til hele byen og Koldings borgere er i oprør. 


Til at undersøge sagen har bystyret indkaldt den berygtede heksejæger Jørgen Arenfeldt. Han er draget til Koldinghus for at rådføre sig hos lensmand Caspar Markdanner, der for nyligt er hjemvendt fra korstogene i fjernøsten med liget af en helgen, som er blevet installeret på slottet. Markdanner og hans unge frue holder sig for det meste for sig selv på slottet og er aldrig blevet set i dagslys. De virker mystiske og ikke særlig interesseret i at opklare mordene, men eftersom lensmanden er den øverste myndighed i Kolding, er det oplagt at spørge om hans hjælp til at opklare mysteriet. 

 

Heksejæger Arenfeldt er imidlertid ikke vendt tilbage fra sin audiens hos lensmanden og slottets porte er blevet barrikaderet. De ansatte på Koldinghus er spærret inde og bystyret har i deres panik indkaldt dig til at snige dig ind på slottet og undersøge sagen nærmere… Hvad finder du i mørket? Kan du skelne ven fra fjende?

Foto: Tomas Vahlkvist
Foto: Tomas Vahlkvist
Foto: Tomas Vahlkvist