Anmeldelser

“Nu det ca 20min siden vi fik vores vildeste omgang gys, og det var for os piger simpelthen en oplevelse der var guld værd! Vi vidste godt det ville blive skræmmende men slet ikke på dette niveau! Vi fik skreget og har lidt ømme stemmer efter dystopia og det var helt sikkert vores penge værd! Fedt skuespil og fedt makeup af the actors! Helr klart noget der skal opleves med egne øjne og krop. Vi vender ihvertfald smilende tilbage næste år og håber på mere gys og chok!”

–Charlotte

“Jeg var sikker på at blive skuffet da mine forventninger var skyhøje – jeg kunne faktisk godt have brugt at det ikke levede så meget op til forventningerne – det er chok på chok 😀 vildt godt lavet – total gennemført 🙂 ”

–Stella

“Jeg var af sted den 24/10-2015 kl 21, sammen med en makker, og må sige at det var en af det fedeste oplevelse jeg længe har været ude for, og det er ikke sidste gang jeg/vi prøver det.
Det kan MAX anbefales.”

–Peter

“Fuldstændig vanvittig aften, med vilde chok og forskrækkelser – kanon fed arrangement – kommer helt klart igen næste år
Syntes prisen var fornuftig, især når man tænker på alle de folk som er involveret – kanon skuespil!
Det er dagen derpå og jeg skal ikke gå alene rundt de første mørke aftener herhjemme”

–Patrick

“Må godt nok tage hatten af for denne super fede oplevelse – Vildt imponerende..
Vil klart anbefale dette til mine venner og bekendte hvis de har brug for et godt gys! Tak !”

–Jimmy

“Det var virkelig en fantastisk oplevelse. Imponerende opsætning og fremragende skuespillere som levede sig helt ind i deres roller. Stortellingen var gennemført. Det var næsten som at være inde i et gyserspil. En oplevelse jeg vil anbefale til enhver som kan lide horror og hurlumhej.”

–Maria

Find flere anmeldelser på vores facebook-side