Run

Tak for denne gang! Løbetiderne kan findes her.

Dystopia Horror Run er et horrorbaseret oplevelsesløb for personer der elsker gys og adrenalin. Som deltager bliver du inddraget i en rædselsvækkende post-apokalyptisk verden, der vrimler med frådende zombier, ulve-mutanter og andre skabninger fra dine værste mareridt.Som noget nyt i år er der 2 mulige ruter:

5 km
Vores “klassiske” 5 km motionsløb gennem skov og i et kuperet terræn, hvor du udfodres på konditionen, såvel som psyken, og presses til det yderste. Som løber på 5 km ruten får du 3 liv i form af plaststrimler, som sættes i buksekanten. Hvert af disse liv svarer til 5 minutter som bliver fratrukket løbstiden ved mål. Zombierne vil undervejs forsøge at tage disse liv fra dig, så undgå at komme i nærkontakt med dem – hvis du kan! Der vil desuden være diverse forhindringer, effekter og udfordringer undervejs.

1 mile
NYT! Vores nye tiltag i år er en rute på 1 mile (1,6 km). Det er en intens spurt, hvor du bliver jagtet gennem nattens mørke af de blodtørstige zombier. Ruten er mindre fysisk udfordrende, men har ligesom 5 km ruten fuld fokus på chok og uhygge. Du får derfor heller ikke registeret din løbetid på 1 mile udgaven.

Læs handlingen for dette års Horror Run her.

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014
“Noget af det bedste jeg har oplevet længe. Regn, mørke, tåge, pigeskrig fra alle retninger. Mudder til knæene. Soldater man ikke vidste om man kunne stole på. Også selvfølge en sværm af zombier der forsøger at tage livet af dig.”
–Nikolaj
“Super FEDT løb, spændende, uhyggeligt, godt planlagt og udført og hel fantastisk engagement fra aktørerne!!! Kommer helt sikkert igen næste gang!!!”
-Stine
“…glæder mig allerede helt vildt! Sidst, jeg var der, var jeg der sammen ned to yngre halvbrødre i 20’erne og et par teenager nevøer og det var ubetinget min sjoveste aften i flere år! Havde dagen efter ondt i mave og hals af at grine af de yngre mennesker, der blev skræmt fra vid og sans og forsøgte at skubbe hinanden foran sig for at undgå flere chok. Priceless!!”
–René
“Super fed oplevelse der bare må prøves, hvis man synes den apokalyptiske zombie atmosfære er spændende. Stor ros til scenarier (gerne flere af dem!) og endnu større ros til statisterne som gjorde et fantastisk arbejde for at gøre denne oplevelse til noget helt specielt. Vi kommer igen næste år uden tvivl!”
-Tom