Run

Kan du gennemføre vores horror-motionsløb?

DYSTOPIA HORROR RUN vender tilbage! Mere info kommer snart.

Dystopia Entertainment er bosat i Vejle og består af en gruppe horror-entusiaster og kreative sjæle som elsker at skabe oplevelser for andre. Vores motto er at forskrække og forbløffe og her bliver sanserne og psykologien udnyttet til deres fulde. Ydermere er den gode historie og gæstens inddragelse hovedfokus i vores arrangementer. Læs mere om os.

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014
“Noget af det bedste jeg har oplevet længe. Regn, mørke, tåge, pigeskrig fra alle retninger. Mudder til knæene. Soldater man ikke vidste om man kunne stole på. Også selvfølge en sværm af zombier der forsøger at tage livet af dig.”
–Nikolaj
“Super FEDT løb, spændende, uhyggeligt, godt planlagt og udført og hel fantastisk engagement fra aktørerne!!! Kommer helt sikkert igen næste gang!!!”
-Stine

“Det vildeste nogensinde! Dygtigt skuespiller, gennemført på alle måder! Vi ses næste år.”
–Karoline

“Super fed oplevelse der bare må prøves, hvis man synes den apokalyptiske zombie atmosfære er spændende. Stor ros til scenarier (gerne flere af dem!) og endnu større ros til statisterne som gjorde et fantastisk arbejde for at gøre denne oplevelse til noget helt specielt. Vi kommer igen næste år uden tvivl!”
-Tom