Historien

En verden i kaos

Sult, sygdom og krig plagede landet, imens monstre regerede frit. Menneskeheden var fortabt og håbet syntes at være ude. Men fra dette kaos, rejste 3 fraktioner rejste sig – grupper der var villige til at kæmpe for verdenen og for hvad de troede var den rigtige løsning. The GOVERMENT kæmpede for ressourcer gennem magt og videnskab. De troede på at med de rigtige egenskaber, ville fred vende tilbage og med de rigtige mennesker, kunne de skabe en bedre verden. The RESISTANCE kæmpede for frihed, men gennem terror og anarki. De mente at the GOVERMENT var onde og at deres eksperimenter skulle stoppes, koste hvad det vil. Den sidste gruppe var the CULT, der kæmpede for frelse gennem mystiscisme og menneskeofringer. De troede på, at hvis du fulgte guden Sidohn ubetinget og efterlevede de kannibalske ritualer, kunne kultisterne undgå omverdenens skrækligheder.

Ingen husker nøjagtigt hvordan det startede, men disse 3 fraktioner startede en krig – en krig der varede i generationer og tog utallige liv. Imens grupperne kæmpede mod hinanden, steg monstrene i antal, intelligens og styrke. Til at starte med var the GOVERMENT i besiddelse af Patient [ZERO] – en ung pige inficeret med en svamp kendt som the SPORE. Denne svamp var designet til at zombificere dens vært og spredningen af the SPORE var starten på en hær af zombier. Patient [ZERO] var i stand til at kontrollere disse zombier via telepatiske evner og dette gjorde hende til et magtfuldt våben. De andre fraktioner begærede den magt som Patient [ZERO] havde, men i et angreb ledt af the RESISTANCE, mistede Patient [ZERO] livet og forbindelsen til zombierne var brudt. Derefter igangsatte the GOVERMENT mange nye eksperimenter for at genvinde deres magt over verdenen. I et stykke tid udvidede the CULT deres styre og snart var de klar til at bekæmpe deres rivaler. Profeten blev imidlertid grådig og syg af magt. Sindssygen drev langsomt hendes egne imod hende og the CULT faldt ned i dybet.

For nyligt opdagede the GOVERMENT den geniale computer ekstert Dr. Richard Wiley. Med hans hjælp skabte de noget vidunderligt – de skabte MOTHER. The RESISTANCE frygtede hvad MOTHER kunne blive til og ville forhindre hende i at gå online. Igen prøvede de på at sabotere the GOVERMENT. Desværre, blev Dr. Wiley myrdet i dette angreb, men han nåede heldigvis at søsætte sin kreation og således blev MOTHER født. Siden MOTHER kom online har the GOVERNMENT rejst sig og the RESISTANCE ikke blevet set. Det rygtes at rebellerne så lyset i MOTHER, at the GOVERMENT havde kreeret noget godt og at MOTHER havde bragt resurser, frihed, frelse – og over alt: fred.