Frygt Fængslet

FRYGT FÆNGSLET vender tilbage den 23.-25. november!

Forestillingen vil være den samme som den man kunne opleve i foråret 2018. Så gik du glip af det den gang, eller vil du genopleve frygten i FÆNGSLET, så glæder vi os til at byde dig velkommen i FÆNGSLETs mørke kælder.

Køb din billet her!

FRYGT FÆNGSLET er et horror-baseret interaktiv totalteater, hvor gæsten selv er centrum i fortællingen. Med baggrund i psykologisk forskning om frygt og over 25.000 skræmte gæster, har DYSTOPIA Entertainment arbejdet hårdt for endnu engang at skabe den ultimative horror-oplevelse!

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

I ER FOR VILDE!!! Havde den fedeste oplevelse igår til Frygt Fængslet. Det hele var totalt gennemført, med de sejeste statister, fedeste omgivelser, klammeste scenografi og blod ud over det hele. Det er absolut ikke sidste gang jeg deltager i et af jeres arrangementer. 1000 stjerner og herfra
– Camilla
Man blev overrasket over hvor lang tid det tog, da man egentlig kun synes der var gået et kvarter. Dystopia har gjort det fantastisk og var hver en krone værd!
– June
Vi var afsted den 21 april til frygt fængsel, og var ikke helt sikker på hvordan det ville være, men hold da op en god oplevelse, blive jagtet af zombier, hunset rundt af vogtere som ikke havde den største medlidenhed med noget som helst, og de skræmmende børn som ville lege… Alt i alt var det en super forestilling og vi kommer igen til næste event!
– Michael
Vild fed oplevelse på Fængslet i Horsens. Sådan en gennemført begivenhed
– Sarah